VÄLKOMMEN TILL INFRALED – EN GROSSISTLEVERANTÖR AV LJUSPRODUKTER !

INFRALED är ett nytt etablerat företag lokaliserat i Finland. Vi kommer i första hand att fokusera på grossistförsäljning av LED-belysningsprodukter till ny och gammal infrastruktur, entreprenörer, kommuner, städer, vägmyndigheter och andra företag. Våra huvudmarknader är Finland och Sverige.

LED-strålkastare

En LED-gatubelysning är en LED-lampa som integreras och används för att tända gator / vägar. LED-gatubelysning är den nuvarande trenden för att belysa de flesta gatorna i Europa. I motsats till traditionella gatubelys är ljuskällan för dessa lampor LED. De kallas normalt som integrerade lampor helt enkelt för att deras armaturer och armaturer är en enda del. Under tillverkningsprocessen görs försegling av LED-ljusklypan på en panel innan montering till LED-panelen är klar. Tätning (det steg som gör det till ett integrerat system) görs med hjälp av ett kylfläns. Det finns många mönster som har skapats och som innehåller olika LED-typer i en lampa. Den mest aktuella trenden använder 1 watt högdrivna LED-lampor. Även om det här är fallet använder vissa företag fortfarande lågdrivna lysdioder i sina produkter.

Spara energi och förbättra trafiksäkerheten med gatubelysning

Komplexiteten i transportinfrastrukturen innebär att olika typer av belysning behövs för att säkerställa att trafiken rinner smidigt, människor känner sig trygga och städerna sparar kostnader. Smart LED-gatubelysning är ett kostnadseffektivt och hållbart val för städerna idag – och in i framtiden. Att ha LED-belysningssystem är smarta och mångsidiga, så att du enkelt kan hantera, underhålla och övervaka hela systemet.

%

energy savings

Fördelarna med LED-belysning

Chefen bland fördelarna med LED-lampor är att de har extremt långa liv – de har inte trådar som snabbt kan brinna ut – och de innehåller inte giftiga kemikalier som kvicksilver, till skillnad från traditionella högtrycksnatriumlampor eller kvicksilverångampor. En LED-lampa kan vara 100 000 timmar. Dessa lampor har också lägre underhållskostnader på grund av deras långa liv, och de ger mindre värme än andra lampor. Eftersom de håller så länge, är lysdioder lämpliga för platser där lampor är dyra, obekväma eller på annat sätt svåra.

LED-lampor är mycket energieffektiva. Medan kompakta lysrörslampor (CFL) nyligen har blivit utrustade som standard i grön belysning, har LED-lamporna dubbelt sin energieffektivitet. De använder 15 procent av energin hos en glödlampa och genererar mer ljus per watt. LED-lampor producerar 80 lumen per watt; traditionella streetlights kan bara uppnå 58 lumen per watt.

På grund av sin energieffektivitet och lång livslängd förespråkar LED-strålkastare som ett medel för att minska koldioxidutsläppen. Enligt en uppskattning skulle konvertering av alla amerikanska armaturer till lysdioder halvera mängden energi som används för belysning i landet. Genom att integrera solpaneler kan ljusen bli självförsörjande och även skicka överflödig energi tillbaka till gallret, med antagandet av så kallade ”smarta” energinät.

Så vad har de här lamporna för dem? För en, det behövs ingen uppvärmning – de är snabba att slå på. De producerar inte ultraviolett ljus, vilket är det som lockar buggar.

Eftersom de producerar” riktnings ”ljus – utsänd i en riktning, i stället för ett diffust glöd – kan de användas för att styra ljus på specifika områden. Till skillnad från kompaktlysrör, kan de dämpas, vilket möjliggör större flexibilitet vid kontroll av ljusnivåer. Vissa städer har utnyttjat LED-lampor för att skapa kloka effekter, till exempel att öka i ljusstyrka när en fotgängare går eller integrerar system som varnar tjänstemän när ett visst ljus behöver underhåll. De kan också användas för att blinka snabbt för att signalera till akutmottagare där de behövs.

COMPANY:

INFRALAND OY AB – In Finland Business ID (VAT nr.): FI 2904161-5
XVATOR Ltd Germany – In Deutschland Umsatzsteuer-Identifikationsnr.: DE30488962

ADDRESS & PHONE:

Kimovägen 738 B5, 66810 KIMO, ORAVAIS
E-mail: sales@infraled.fi
Phone: +358 40 580 6363

WHATSAPP:

358405806363

WhatsApp chat