TERVETULOA INFRALEDIIN – LED-VALASITUS TUOTTEIDEN TUKKULIIKE !

INFRALED on uusi perustettu yritys sijaitsee Suomessa. Keskitymme ensinnäkin LED-valaistujen tuotteiden tukkumarkkinoihin uusille ja vanhoille infrastruktuureille, urakoitsijoille, kunnille, kaupungeille, tieviranomaisille ja muille yrityksille. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi

LED katujen- ja teiden valaistus

LED-katuvalo on valodiodi (LED) valaisin, joka on integroitu ja jota käytetään kaduilla / teillä valaisemaan. LED-katuvalot ovat nykyinen trendi useimpien kaduilla valaisemassa Euroopassa. Toisin kuin perinteiset katuvalot, näiden valojen valonlähde on LED-valoja. Niitä kutsutaan yleensä integroiduiksi valoiksi yksinkertaisesti siksi, että niiden kiinnitys ja valaisimet ovat yksi osa. Valmistusprosessin aikana LED-valokotelon tiivistys tehdään paneelilla ennen asennusta LED-paneeliin. Tiivistäminen (vaihe, joka tekee siitä integroidun järjestelmän) on tehty lämpöniemen avulla. On olemassa monia malleja, jotka on luotu, jotka sisältävät erilaisia LED-tyyppejä valaisimeen. Ajankohtainen suuntaus on 1 watin suuritehoinen LED. Vaikka näin onkin, jotkut yritykset käyttävät edelleen pienitehoisia LED-valoja tuotteissaan.

Säästä energiaa ja paranna tieturvallisuutta katuvalaistuksella

Liikenneinfrastruktuurin monimutkaisuus edellyttää vaihtelevia valaistustyyppejä liikenteen sujuvuuden varmistamiseksi, ihmisten turvallisuuden varmistamiseksi ja kaupungeista säästää kustannuksia. Älykäs LED-katuvalaistus on kustannustehokas ja kestävä valinta nykypäivän kaupungeille – ja tulevaisuuteen. LED-valaistusjärjestelmien käyttäminen on älykäs ja monipuolinen, joten voit hallita, ylläpitää ja seurata koko järjestelmää yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

%

energy savings

LED-katulamppujen etuna

LED-etujen joukossa on se, että niillä on äärimmäisen pitkä käyttöikä – niillä ei ole paloja, jotka voivat nopeasti polttaa – eivätkä ne sisällä myrkyllisiä kemikaaleja, kuten elohopeaa, toisin kuin perinteiset korkean paineen natriumvalaisimet tai elohopeahöyry lamput. LED-valo voi kestää 100 000 tuntia. Näillä valoilla on myös huoltokustannuksia, koska ne kestävät pitkiä aikojaan, ja ne vähentävät vähemmän lämpöä kuin muut polttimot. Koska ne kestävät niin kauan, LEDit soveltuvat paikkoihin, joissa hehkulamppujen vaihto on kallista, hankalaa tai muuten vaikeaa. LEDit ovat erittäin energiatehokkaita. Vaikka pienloistelamppujen (CFL) äskettäin on mainostettu vihreänä valaistuksena vakiona, LEDit ovat todellisuudessa kaksinkertaistaneet energiatehokkuutensa. He käyttävät 15 prosenttia hehkulampun energiasta tuottaen enemmän valoa wattia kohti. LEDit tuottavat 80 lumenia wattia kohti; perinteiset katuvalot voivat kerätä vain 58 lumenia wattia kohti.

COMPANY:

INFRALAND OY AB – In Finland Business ID (VAT nr.): FI 2904161-5
XVATOR Ltd Germany – In Deutschland Umsatzsteuer-Identifikationsnr.: DE30488962

ADDRESS & PHONE:

Kimovägen 738 B5, 66810 KIMO, ORAVAIS
E-mail: sales@infraled.fi
Phone: +358 40 580 6363

WHATSAPP:

358405806363

WhatsApp chat